SonyEricsson P990i Gapata's Change Bluetooth Temp Folder Mod Fixed by Symbuzzer

!!! DIKKAT BU ISLEMI GERCEKLESTIREBILMEK ICIN DOSYA SISTEMINI HACKLEMIS OLMANIZ GEREKMEKTEDIR. !!!

Oncelikle modu ve ne ise yaradigini belirteyim. Arkadaslar p990i kullanicilari bu duruma daha sik tanik olmustur. Kimi zaman 10 megabytelik bir MP3u bluetoothla cihazimiza aktarmaya calismisizdir. (bu sorun sadece muzik dosyalarinda bas gostermektedir. yani 10MBlik bir resim alsaniz ki bu imkansiz gibi ama neyse bu sorun meydana gelmiyor) Dosya cihazimiza aktarildiktan sonra onu ne mesajlara nede muzik dosyasi olarak istedigimiz bir klasore kaydedemiyoruz. Bunun nedeni ise aktardigimiz verinin c:\shared \obex (yani telefon hafizasina) klasoru altina kayit olmasi ve z:\resource\apps\mpviewer.rsc yada c:\resource\apps\mpviewer.r14 dosyasindaki hata. Bu gune kadar bu hatalardan ilki ipmart-forum.com adresindeki Gapata isimli arkadas tarafindan cozuldu. Fakat ikinci problem ise cozulmedi. Copyright hakkini yememek icin Gapata'nin modunu aciklamak istiyorum. Iste onun modunun ozellikleri:

1.) Gelen dosyalar (turu her ne olursa olsun) artik telefon hafizasina diil hafiza karti altindaki d\shared \obex klasorune kaydoluyor.


Simdi benim modu aciklamaya baslayayim:

1.) Gelen dosyalar (turu her ne olursa olsun) artik telefon hafizasina diil hafiza karti altindaki d\bluetooth\ (hafiza kartina) klasorune kaydoluyor. Yani size bluetooth ile gelen dosyalari istediginiz yere elle tasimak isterseniz ki modumun asagidaki ozelliklerinden dolayi buna ihtiyac duymayacaksiniz osya sisteminin hackli olmasina veya 3.parti bir dosya yonetcisi kullanmaniza gerek kalmayacak. Telinizin orjinal dosya yoneticisini bu is icin kullanabileceksiniz.

2.) Cihaziniza Master Reset atsaniz bile bu mod silinmeyecek.(dosyalarin bulundugu konumdan dolayi) (tabi hardformat atarsaniz silinir)

3.) Dosya geldigi anki mesajlara kaydetme secenegini kapattim. Cunku orjinlde 5 mblik dosyalari bile mesajlara kaydetmeye kalktiginzda cihaz hata veriyor ve sanki hic bluetoothla dosya almamis gibi davranyor. Ama aldiginiz dosya ise hala c:\shared\obex\ klasorunde mahsur kaliyor.

4.) Muzik onizleme modunda sadece 5mb ve altindaki boyutlara sahip olan dosyalarda var olan Muzigi kaydet butonunu artik 20MB lik dosyalar icin bile aktif hale getirdim. Bu butona basarak aldiginiz muzik dosyalarini istdiginiz klasora istediginiz adla kaydedebiliyorsunuz.

5.)Hafiza kartini cikardiginizda bu mod Gapatininkinin aksine calismaya devam ediyor. Gelen dosyalari c:\ klasoru altina kaydediyor. Geri kalan procedur ise ayni sekilde hiz hata vermeden calisiyor.

Yapmaniz gereken asagidaki linkten indirdiginiz dosyalarin hepsini c:\resource \apps\ klasoru altina kopyalayip cihazinizi yeniden baslatmak. Mod tamamiyle turkcedir.

Hadi iyi gunlerde kullanin... :)

Dosya: http://rapidshare.com/files/131566394/sv.rar.html

Comments

Popular posts from this blog

SonyEricsson P990i SEUS ile Güncelleme

SonyEricsson P990i Dosya Sistemini Hackleme v2

SonyEricsson P990i Launcher Hack Mod v1.1 by Symbuzzer